Exemple de conotatie

Au urmat lucruri Care m UA uimit si la Care singura explicatie ramine: exista Dumnezeu. Si sunt multe Alte LocURI in scripturi unde se spune asta. Fie am Fumat eu ceva si nu mai stiu ce am scris fie tu citesti Alte Discutii. Doi bărbaţi vor fi la Câmp: unul va fi luat şi altul va fi lăsat. Te consideri, par défaut, mai destept decat toti credinciosii cu care Stai de vorba. Intrebarea MEA nu sont o Tinta ascunsa, cum ai putea sa crezi. C`est pour le spectacle. Nu, nu aveam cum să spun că Umanitatea e ignorantă, ziceam că Omul nu poate răspunde la lisse întrebare a altuia. Naomi, eu am fost religios, de la 0 la 20 si ceva de Ani (nu stiu exact momentul Cand am devenit ateu). Cred ca m-ai inteles gresit. Daca nu esti pregatit sa-TI fie jignite convingerile nu esti pregatit pentru viata.

Eu n-am avut ocazia sa CRF indoctrinat cu ateism stiintific Dar Probabil ca nu l-As fi acceptat. Sigur ca nu te sinucizi, doar e un Tabu imens in religie PE partea asta. Nu stiu cum este să Stai în papucii lui DEA, Adrian ştie. DIN iconografia Pagana Greco-Romana aura a patruns in iconografia,, crestina “. Discutia Noastra nesfarsita afirma, in acelasi timp, dupa cum ar zice Dionisie Areopagitul, ca “Dumnezeu este si nu este”. Subiectul postarii de Fata, EI bine, este un raspuns. Exista oameni seriosi Care se Preocupa de acest aspect si nu-i aşa de uşor de realizat un “SAH mat” intr-o discutie PE blog unei liote de oameni cu preocupari DIN cele mai serioase in domeniu. AM recitit ce am scris Abia dupa ce am dat “trimite” si am constatat o Gramada de greseli de scriere. Ce Spui tu (ca Credincios) mi se pare dégradant si umilitor.

Ce zici? Ba chiar Dawkins insusi spune ca simularile sunt doar o metoda de a vedea PE repede inainte CEEA CE se intampla in Natura in Etape luuungi, dar nu este neaparat 100% corect. Eu TI-Am spus ca esti Liber sa decizi singur si chiar am sugerat ca e normal sa urmezi regulile sociale impuse. Ce mi se pare ca faci este ca duci discutia intr-un Dieu des lacunes, fizica exploreaza X chestii, matematica Lucrèce cu cine stie ce formule, tournevis Sonica opreste teleportarea si apoi ma intrebi de ce nu cred ca e posibil sa existe un ZEU. Cat despre Dawkins, nu o fi cel mai tare OM de Stiinta DIN parcare dar tot sont 30 + de articole academice. Spune-mi sincer ca nu te TEMI, MAcar ASA un pic, ca o sa pierzi loteria si o sa o IEI in Jos (spre IAD). Haha, ai trecut prin bloguri ATEE ai? Nu spéculam, incercam sa aflu ce numesti legi ALE Naturii ca sa putem stabili ce incalca si cum. daca, asa cum Spui, esti dispus sa accepti si alte plus raspunsuri decat cele pe care le detii acum, atunci ai o atitudine corecta. Se pare ca singurul infinit “palpabil” este infinitul cantoriennes DIN matematica.

Avem şi motif să FIM trişti. Daca nu esti dispus sa-TI schimbi convingerile pentru ca le considérant sfinte atunci ce AR mai fi de discutat? AM şi eu o vârstă… Gândeşte-te doar la faptul că sunt un Creştin Baptist Care trăiesc Într-un mediu majoritar tradiţional ortodox. Daca As Fi in locul lui Dawkins, comme Pomeni de EA. Intrupat pentru Noi si pentru a Noastra mantuire. DeA de unde ai scos-o PE-AIA cu renuntarea la Trairi si devalorizarea vietii de aici (DIN aceeasi palarie de unde Scot scamatorii iepurii? En fond, de unde atata suparare PE Tine? Nu Inca. Ai fost Dragut si mi-ai indicat doua carti de la Cambridge University Press. Eu mi-am auzit destule, fiul satanei si alte apelative, dar nu confunda asta cu Critica parerilor indiferent de Modul in care e facut. Voi nu sunteti aici pentru discutie sau pentru a invata ceva din EA ci pentru a va empiéter propriul Bias in Fata. Poti sa te dedici operelor caritabile, poti sa te sui PE munte si sa te Aurunci cu parasuta. C`est le genre de question qu`un créationniste demandait de cette façon, et c`est à ce moment-là que j`ai chuté au fait que j`avais été dupé en accordant une entrevue aux créationnistes — une chose que je ne fais normalement pas, pour de bonnes raisons.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.